Workflow Optimization

Hvordan kan RFID og andre sporingsteknologier understøtte, optimere og dokumentere serviceleverancer og manuelle arbejdsgange? Hvilke teknologier har vi til rådighed og hvilke nye teknologier skal vi være opmærksomme på? Kan teknologierne understøtte indendørs arbejdsgange? Er iBeacons, der kan læses af alle nyere smartphones, en game–changer inden for teknologi til servicebranchen?

Anvendelsen af GPS og stregkoder i flådestyringssystemer har været anvendt til at optimere logistik i mange år bl.a. i forbindelse med pakke- og varetransport, sporing af vognparken, etc. Det har imidlertid vist sig svært at overføre løsningerne til manuelle arbejdsgange fx rengøring, vagtservice, servicepersonale på hospitaler, håndværksvirksomhed, facility management, etc. Der findes dog allerede en række teknologier og konkret løsninger, der tilbyder nogle af de samme muligheder for at optimere planlægning, kommunikation og dokumentation inden for disse manuelle arbejdsgange.

Vi ser på denne workshop på en række konkrete løsninger inden for sporing af værktøj, automatisk registrering af fejl- og mangler på bygningstegninger, et talende navneskilt, der giver instruktioner til rengørningspersonalet, automatisk registrering af arbejdsopgaver og anvendelser af den nye iBeacon-teknologi.

Der er særligt fokus på erhverv som:

  • Produktionsvirksomheder med manuelle arbejdsgange i den interne og eksterne logistik
  • Servicevirksomheder
  • Byggesektoren
  • Facility Management
  • Landbrug

Workshoppen arrangeres af:

  • Innovationsnetværket Service Platform
  • Innovationsnetværket InfinIT

Program:

11.30 til 12.40           Del 1. Stedbundet information og instruktion

13.40-14.50               Del 2 – Smart registrering af arbejdsgange, ressourcer og medarbejdere